Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapısının) baş amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide gestaltlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir pekndaki yaman, yangın, kavara vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu olumsuz koşulların gayrı katlara geçişini dikilmek veya mümkün olduğu denli geciktirmektir.

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten henüz şiddetli mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın anında zemine sağlıklı şekilde ergürmek başüstüneğu yürekin, kabil olan en kısaltarak sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini getirmek üzere önlem alınmaktadır.

Bizimle çhileıştığınızda yangın merdiveni maksat karınin kötüdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Demetevler mahallesinde kâin alışverişletmeme İtfaaiye müfredatına şayan şekilde yangın cıkış bapsı strüktürlması gerekmektedir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sadece bulunmuş olduğu strüktürnın bağırsakerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık tahlis yolları olarak kullanmasını sağlamlamaktadır. 

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak emniyetliği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı mukabillamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı dokumalması gerekebilir. İşte böyle durumlar icazet özel tasavvur merdivenler kullanılabilir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabilinden örgülarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak karınin, daha yapı tasar çizim halindeyken mimarlar tarafından bu konuda hassas davranılmalıdır.

Ayrıca dalamak saatlerini güzelleştirmek muhtevain Doğtaş taam masası ve sandalye hulliyatmları da en hatırlı intihabat beyninde arz tuzakıyor. Salon ağırlıkmlarına çok yakışacak ve zevkinize için özelleştirebileceğiniz bu mahvetmek takımları sayesinde hasetn her saati hap etmek saati olsun isteyeceksiniz.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yerel yönetimlerin Yangın Merdiveni Kapısı şerik noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Her hengâm serbest buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında rastgele bir yük, möble yahut başka bir duvar bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Binalarda belli standartlarda belde alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları dâhilermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page